Doi tineri găsiți morți într-o cameră de hotel din capitală

de | 27.06.2024 10:45 | Național, Eveniment

Doi tineri au fost găsiți morți într-un hotel din București.

Aceștia au fost descoperiți de o angajată a hotelului care a sunat la Poliție.

Polițiștii capitalei au descoperit la fața locului pe un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani care prezentau urme de agresiune.

Din informații furnizate până la această oră se pare că tânărul ar fi ucis-o pe tânăra de 17 ani după care acesta ar fi recurs la suicid.

„La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Din informații mai aflăm că trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

(Video) Argeș – Percheziții domiciliare la Bascov și Merișani!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | București | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole