Tineri prinși băuți la volan de Sfânta Maria Mică

de | 09.09.2024 16:30 | Județean, Eveniment

Și în acest weekend, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic.

Printre cei care au fost sancționați de polițiștii argeșeni se numără și cei care au ales să se urce la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 21 de ani din Bughea de Jos. Ieri, 8 septembrie, tânărul conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu și a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț.

El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că avea mai mult alcool decât este permis, peste 0,40 mg/l. Din acest motiv, a fost dus la spital pentru a i se lua sânge și a se stabili exact alcoolemia.

Tot ieri, un incident similar a fost constatat în Corbeni, pe DN 7C, unde un tânăr de 23 de ani a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Și în acest caz, testarea a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool în aerul expirat, iar șoferul a fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

În ambele situații, polițiștii au întocmit documente conform art. 336 din Codul Penal, continuând cercetările pentru stabilirea circumstanțelor și luarea măsurilor legale care se impun.

foto descriptiv ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer băut din Corbeni a provocat un accident rutier! Un tânăr a ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Jos | Corbeni | Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole