TITAN SRL ROMÂNIA- The power of the earth

de | 26.07.2024 09:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

TITAN SRL ROMANIA are ca obiect de activitate extracţia de roci utile pentru industria materialelor de construcţii, activităţi de proiectare, urbanism, inginerie şi alte activităţi tehnice, activităţi de testare şi analize tehnice, industrializarea de produse minerale nemetalice.

551ec8fe 871b 454c 9e27 f161c88df092 - TITAN SRL ROMÂNIA- The power of the earth

TITAN SRL este una dintre cele mai mari societăți de profil din zonă. Din punct de vedere al capacității de producție, al volumului de zăcământ și al portofoliului de clienți ne plasăm pe primele locuri în regiune. Societatea noastră a luat naștere în anul 1991 și – după 10 ani de cercetare – a obținut patru licențe de exploatare.

cats - TITAN SRL ROMÂNIA- The power of the earth

TITAN SRL a primit atestatul ANRM pentru elaborarea de documentaţii de cercetare geologică şi de exploatare pentru roci utile, execuţia de lucrări de cercetare geologică, urmărirea şi documentarea acestora şi execuţia de lucrări de dezvoltare şi exploatare pentru roci utile.

Productivitatea zilnică este de aproximativ 1200 tone sorturi naturale și concasate. Desfacerea produselor finite este de aproximativ 1000 tone zilnic în baza contractelor pe care Titan SRL le are cu parteneri tradiționali. Și pentru că suntem întotdeauna pregătiți pentru nevoile clienților noștri, deținem în
stoc o cantitate de aproximativ 200 000 tone de piatră spălată 30-120 mm pentru a putea fi sortată în cazul unei comenzi mai mari decât capacitatea zilnică de extracție.

În contextul actual, societatea noastră urmăreşte să îşi îmbunătăţească permanent calitatea produselor şi serviciilor oferite, respectând mediul şi resursele naturale.
Ținând cont de acest deziderat, misiunea pe care ne-o asumăm este de dezvolta relaţii de parteneriat cu toţi clienţii noştri şi cu alte părţi interesate, de a descoperi noi oportunităţi de creştere a cotei de piaţă. Prin politica adoptată urmărim ca respectul, încrederea, disponibilitatea şi amabilitatea să constituie întotdeauna baza relaţiilor dintre noi, clienţii noştri şi alte părţi interesate.

Pentru realizarea viziunii strategice a organizaţiei, am stabilit ca obiectiv principal menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a unui sistem de management integrat calitate- mediu în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2005, care să inspire încredere şi să crească gradul de satisfacţie al clienţilor, să ajute la îmbunătăţirea performanţelor firmei şi la o dezvoltare armonioasă a relaţiilor între părţile interesate: clienţi, angajaţi, furnizori, proprietari şi societate.

cats 1 - TITAN SRL ROMÂNIA- The power of the earth

DE CE NOI

Experiența ne este dată de zecile de contracte și de sutele parteneri, de o perfecționare continuă a personalului și de traditie în servicii de calitate
Gama largă de produse este adaptată nevoilor pieței.

Calitatea produselor este dată de nivelul performant al utilajelor folosite și de potențialul zonei, excelentă din punct de vedere al structurilor materialelor.

Compania noastră și-a asumat misiunea de a deveni lider de piață în domeniul care ne recomandă.

√ Credem într-o optimizare a procesului de ofertare și contractare, în respectarea termenelor de producție și livrare.

√ Atenția noastră este, de asemenea, orientată către creșterea competenței profesionale a echipei noaste prin instruiri, specializări și pe motivarea angajaților astfel încât activitatea lor să fie realizată în cele mai bune condiții.

√ Suntem într-o permanentă analiză și prospectare a pieței pentru a satisface cerințele implicite și explicite ale partenerilor.

√ Avem un portofoliu reprezentativ de clienți și lucrări în slujba cărora ne-am pus întreaga performanță. Am devenit parteneri de încredere, iar timpul a demonstrat că investițiile eficiente duc la o precizie a serviciului oferit.

√ Sunt profesioniști și dedicați și de aceea rapiditatea de execuție a proiectelor este un avantaj oferit, care nu afectează valorile de calitate, soluțiile oferite fiind în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

Credem într-o utilizare eficientă a energiei, a resurselor naturale, a materiilor prime și materialelor și – cel mai important – credem în promovarea unor practici de mediu optime.

√ Suntem o companie în continuă dezvoltare, deschiși către orice propunere de colaborare în vederea realizării diferitelor proiecte.

TITAN SRL ROMANIA OFERĂ URMĂTOARELE SERVICII ȘI PRODUSE:

EXTRACȚIE MINERALE

Titan SRL realizează activități extracție de balast, piatră de carieră și tuf industrial.
Tehnologia modernă și utilajele performante asigură obținerea unor produse de calitate superioară asigurând în același timp raportul calitate/preț.

PRELUCRARE

În urma extracției, produsele obținute sunt supuse unor procese de sortare, spălare, concasare. Procedeele utilizate respecta normele europene si de mediu. Titan SRL dispune de un sistem complet si complex de prelucrare pentru ca produsul finit sa fie conform cerințelor.

TRANSPORT
Compania noastră vă oferă soluții complete pentru transportul produselor solicitate, și vă pune la dispoziție flota proprie de autovehicule și vehicule în funcție de cerințele specificate de client.

COMERCIALIZARE PRODUSE DE BALASTIERĂ ȘI CARIERĂ

Gama noastră de produse satisface cerințele clienților din diferite domenii de activitate.
˃ Piatră Calcar Albești (placaj calcar ornamental, piatră spartă)
˃ Sorturi sparte (nisip de concasaj, pietriș concasat , piatră spartă)
˃ Sorturi naturale (nisip, pietriș, piatră spălată, bolovani de râu)
˃ Tuf Vulcanic

Oferta completă a produselor, serviciilor sau a prețurilor o puteți accesa oricând luând legătura cu echipa Titan SRL.

Adresă:

Sediul principal: Argeș, municipiul Câmpulung
Puncte de lucru: Dârmănești – Argeș, Cariera Albești de Muscel – Argeș, Păduroiu – Argeș,
Punct de lucru Goruneni (langă Salina Ocnele Mari) – Vâlcea

Contact:

Telefon: 0744 510327

Email: titangrupoffice@gmail.com

Web: www. titangrup.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Muscel | Vâlcea