BAC-ul de toamnă 2024. A fost prins cu telefonul în examen!

de | 20.08.2024 14:04 | Județean, Lifestyle

Astăzi, a avut loc a doua probă scrisă a BAC-ului de toamnă din 2024. În total, în Argeș, la această probă s-au înscris 535 de candidaţi. Și de această data un candidat a fost eliminate, fiind prins cu telefonul asupa lui. Subiectele se publică aici.

La nivelul județului Argeș la proba obligatorie a profilului E.c) scris s-au înscris 535 de candidați, au fost prezenți 444 de candidați, au absentat 91 de candidați și a fost un eliminat la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung (candidat din seria anterioară), fiind depistat cu telefonul asupra lui. La examenul național de bacalaureat, sunt declarați promovați candidații care îndeplinesc, simultan, următoarele condiții: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise și au primit cel puțin nota 5 la fiecare dintre acestea, respectiv au obținut cel puţin media 6.

Următoarele probe scrise se susțin astfel:

  • 21 august: Proba la alegere a profilului și specializării
  • 22 august: Limba și literatura maternă

Lucrările vor fi corectate folosindu-se platforma de evaluare digitalizată. Primele rezultate se vor afișa pe 26 august, până la ora 12:00 (pe site-ul bacalaureat.edu.ro și în centrele de examen). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format standard, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip prin intermediul căreia își exprimă acordul informat privind faptul că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială (prin creștere sau descreștere). Rezultatele finale, după contestații, vor fi comunicate pe 30 august.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La BAC-ul de toamnă 2024. Au fost publicate subiectele și baremele pentru prima probă scrisă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole