NOU! Tomina Velicu și Mihaela Sturzu au lansat azi DiSTRiCT 22!

de | 09.03.2024 22:07 | Lifestyle, Pitești

S-a deschis în Pitești, Strada Crinului, Nr 8, DiSTRiCT 22 – salon boutique specializat în epilare definitivă laser și remodelare corporală.

DiSTRiCT 22

Micuț, cochet, modern, uber cool, aesthetic, soft, elegant, boem și chic – cu orientare totală către cliente și cu prețuri foarte atractive & accesibile, cu aparate de ultima generație. Epilare definitivă Altesse – dispune de o tehnologie revolutionară, 3 lungimi de undă și are rezultate excepționale pe toate fototipurile de piele.

DiSTRiCT 22

Remodelare corporală RevolvX – ultima generație de remodelare corporală 4 în 1: vacuum, radiofrecvență, radiofrecvență, oscilații transdermice care tratează absolut orice stadiu al celulitei, inclusiv gradul III si IV.

DiSTRiCT 22 este fondat de doua surori, Tomina Velciu și Mihaela Sturzu, care și-au unit forțele și abilitațile profesionale dobândite în 20 de ani de carieră și au creat o poveste de succes: DiSTRiCT 22. Experiența Tominei în conducerea numeroaselor departamente de vânzări & client service și perfecționalismul dobândit de Mihaela în managementul departamentelor de marketing, financiar și vânzari pe care le-a coordonat au fost pilonii care au pus bazele ideii de succes DiSTRiCT 22. În Septembrie 2023 au deschis primul salon în București și s-a bucurat de rezultate excepționale, cliente fericite și mulțumite. Astfel, au replicat povestea de succes și în Pitești, au creat un lux accesibil pentru că toate femeile merită calitate la preț corect și accesibil.

WhatsApp Image 2024 03 09 at 21.37.27 2 - NOU! Tomina Velicu și Mihaela Sturzu au lansat azi DiSTRiCT 22! WhatsApp Image 2024 03 09 at 21.37.28 - NOU! Tomina Velicu și Mihaela Sturzu au lansat azi DiSTRiCT 22!

Alegeți calitatea, feminitatea, iubirea de sine cu o piele fină!

Contact: 0742 99 88 55
@district22_pitesti

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de concurenți sunt așteptați la concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești | Uber

Ultimele articole