Toți copiii din oraș sunt invitați la teatru. Magicianul din Abracadaba vine sâmbătă la Mioveni

de | 15.05.2024 08:38 | Lifestyle, Mioveni

Adminsitrația locală din Mioveni anunță că sâmbătă, 18 mai, de la ora 11:00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor vine Marian Râlea, magicianul poveștilor. Actorul Marian Râlea este cunoscut în memoria publicului ca ”Magicianul”, cel care aducea momente de bucurie în copilăria multora dintre noi, în celebra emisiune ”Abracadabra”.

Magicianul poveștilor Marian Râlea aduce la Mioveni cele mai cunoscute personaje din basmele românești și din mitologia populară românească, în cadrul spectacolului interactiv “Drumul lui Făt Frumos”! Pe parcursul spectacolului, Muma Pădurii, Ileana Cosânzeana, Căluțul Fermecat, Sfânta Duminică, Lupul, Făt Frumos și alte personaje le vor lansa copiilor provocări, antrenându-le abilitățile precum concentrarea, memoria sau atenția. Parteneri de joc sunt și părinții, care vor fi antrenați să participe în această aventură, astfel încât povestea să continuie și acasă.

Accesul la spectacole este liber, fără o limitare a numărului de participanți.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O singură ofertă pentru retehnologizarea de 188 milioane euro a Hidrocentralei Vidraru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni | Vidraru

Ultimele articole