Cap tractor cu cisternă răsturnat pe DN 73 C, în localitatea Ciofrângeni!

de | 03.10.2024 09:49 | Județean, Eveniment, Importante

Un alt eveniment rutier s-a produs în județul nostru.

În urmă cu puțin timp pe DN 73 C, în localitatea Ciofrângeni, un cap tractor cu cisternă s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului ntervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni și Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

cisterna rasturnata Argeș

Foto: ISU Argeș

UPDATE

A fost vorba despre un cap tractor cu cisternă care s-a răsturnat în afara părții carosabile, blocând, totodată și un sens de circulație.

Din fericire în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au asigurat la fața locului măsuri specifice de prevenire a incendiilor, la locul solicitării fiind identificate scurgeri de lichide combustibile.

cisterna rasturnata Argeș

Foto: ISU Argeș

Amintim pe această cale recomandările făcute de polițiști pentru evitarea accidentelor:

  • Nu uitați că timpul este prețios pentru toată lumea; țineți cont că implicarea în orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.
  • Acționați pedala de accelerație cu moderație și respectați regulile de circulație în orice împrejurare; nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ceilalți ocupanți ai autovehiculului și pe ceilalți participanți la trafic.
  • Evitaţi preocupările care vă distrag atenția și nu conduceţi dacă sunteţi obosiţi; nu folosiţi telefonul mobil în timp ce conduceţi maşina, dacă nu aveţi ataşat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”.
  • Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum;
  • Asigurați-vă permanent că autovehiculul pe care îl conduceți corespunde tehnic și puteți face față unor condiții meteo care pot afecta vizibilitatea sau confortul conducătorului auto, până la maniera în care afectează capacitatea de deplasare sau rezolvare în condiții de siguranță a situațiilor ce pot apărea în trafic (ex.: starea ștergătoarelor de parbriz, funcționarea instalației de degivrare, starea celor două triunghiuri din dotarea mașinii, etc.).

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acum pe DN7! Incident rutier la Drăganu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ciofrângeni | DN 73 | Tigveni

Ultimele articole