Tragedie pe DN 7! Un șofer a murit după ce a ajuns cu mașina pe un câmp

de | 13.06.2024 14:21 | Național, Eveniment

Un accident grav s-a produs în județul Dâmbovița, în noaptea de miercuri spre joi, în urma căruia un șofer a decedat. Alți doi bărbați, pasageri în mașină, s-au ales cu leziuni grave, fiind transportați la spital.

Potrivit observatornews.ro, evenimentul tragic a avut loc pe DN 7, în afara localității Mătăsaru.

Din cauze încă necunoscute, șoferul, un bărbat de 54 de ani, din localitatea Lungulețu, a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit de pe partea carosabilă. Autoturismul a ajuns pe un câmp.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii de la Detașamentul Găești cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și polițiștii și un echipaj SAJ.

Ajunse la locul cu pricina, forțele de intervenție au identificat trei victime. Două dintre ele erau încarcerate, una fiind inconștientă.

Din păcate, impactul a fost fatal pentru şofer. De asemenea, alți doi bărbați de 45 și 43 de ani, din Lungulețu, pasageri în mașină, au fost răniți, fiind transportați la spital.

La fața locului echipajele au indentificat două victime de sex masculin încarcerate, una dintre acestea fiind inconștientă. S-a actionat pentru extragerea acestora, ulterior începându-se imediat manevrele de resuscitare pentru persoana aflată în stare de inconștiență, iar cealaltă persoană fiind transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU.

img 1 - Tragedie pe DN 7! Un șofer a murit după ce a ajuns cu mașina pe un câmp

Autoritățile au deschis o anchetă, urmând să se stabilească în ce circumstanțe s-a produs, de fapt, evenimentul rutier.

Sursă foto: ISU Dâmbovița

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi usturătoare pentru șoferii care încalcă regulile în zonele montane

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Găești | Târgoviște

Ultimele articole