Tragedie în Arad: A decedat bărbatul atacat în parcare de soţul gelos

de | 26.09.2023 14:24 | Știri, Eveniment

Presupusul amant atacat, în parcarea unui magazin din Arad, de un soţ gelos, a murit. Organele sale au fost prelevate pentru a fi donate unor pacienţi din Cluj şi Bucureşti.

Incidentul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, iar de atunci, bărbatul în vârstă de 55 de ani se afla în comă de gradul 4.

Acesta a fost atacat de un soț gelos și se afla în moarte clinică. În cursul nopţii de luni spre marţi i-au fost prelevate organele de către echipe formate din medici din Arad, București, Cluj şi Timișoara, potrivit Antena 3 CNN.

Parchetul va schimba acum încadrarea juridică din tentativa de omor în omor cu premeditare, pentru

Soţia victimei i-a luat apărarea şi a spus că este convinsa că atacatorul l-a confundat.

”În timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa, şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă focul nu s-a declanşat”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

 

urcusspreinviere.ro

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO)3 grupări de traficanți din Pitești – bubuite azi de ofiterii Antidrog!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | București | Cluj | Timiș | Timișoara