Tragedie pe un drum din țară! Un tânăr de 16 ani a murit iar un adult și 6 copii au ajuns la spital!

de | 21.05.2024 22:30 | Eveniment, Național

Un accident deosebit de grav a avut loc în această seară pe raza localității Petriș din județul Bistrița-Năsăud, acolo unde o persoană și-a pierdut viața și alte șapte au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Opt persoane, dintre care șase copii au fost implicați în incident, activându-se Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de transport victime multiple, două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), un echipaj de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Un tânăr de 16 ani a murit  iar celelalte șapte persoane implicate în accident au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și transportate la UPU SMURD Bistrița.

Potrivit informațiilor băiatul de 16 ani care a decedat se afla la volan.

Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism.

 

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Foto: IGSU/ Antena3 CNN

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impact între două autoturisme în Pitești! Tânără de 19 ani transportată la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița

Ultimele articole