Tragedie în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi!

de | 20.07.2023 14:10 | Eveniment, Național, Știri

O tragedie a avut loc astăzi, joi, în stația Eforie Sud. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost lovit mortal de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi.

Bărbatul a fost accidentat chiar la intrare în Stația Efore Sud, de Trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia – Constanța.

Conform Antena 3 CNN, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile pe urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei.

La fața locului au intervenit organele medicale abilitate, care, din păcate, au constatat decesul.

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar. Adresăm scuzele necesare călătorilor din trenurile oprite temporar, și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii ne dau avizul de redeschidere a circulației”, informează CFR SA.

Circulația celorlalte trenuri a fost blocată temporar.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fostul ministru Dan Matei Agathon a încetat din viață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Eforie

Ultimele articole