Tragedie la Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor de box a murit în Satul Olimpic

de | 27.07.2024 21:11 | Eveniment, Național

Jocurile Olimpice de la Paris din acest an au început cu o veste tristă. Antrenorul echipei olimpice de box a statului Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a murit vineri în satul sportivilor din Seine-Saint-Denis.

Acesta a decedat la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac în timp ce se afla în camera sa cu un sportiv, relatează news.ro

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10:20.

iba jo antrenor - Tragedie la Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor de box a murit în Satul Olimpic

FOTO: IBA

Potrivit sursei citate, antrenorul se afla în camera sa cu un sportiv când a început să se simtă rău. La fața locului au intervenit de urgență pompierii și echipaje medicale, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Federația Internațională de Box (IBA) și-a exprimat profunda durere și a transmis condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor antrenorului într-un comunicat oficial.

“IBA își oferă cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor,” a fost mesajul postat pe site-ul organizației.

Poliția judiciară din Seine-Saint-Denis a preluat ancheta pentru a clarifica împrejurările exacte ale decesului. Cu toate acestea, autoritățile au confirmat că nu există indicii de suspiciune în legătură cu acest incident tragic.

Jocurile Olimpice au început în mod oficial, vineri, când o ploaie măruntă a însoțit întreaga ceremonie de deschidere, organizată în Franța, Paris, pe Sena, evenimentul durând câteva ore bune. Competiția se desfășoară în perioada 26 iulie-11 august.

Sursă foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce să faci dacă te întâlnești cu vipera pe munte. Recomandările salvamontiștilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole