Tragedie pe șosea! Tânără de 18 ani, lovită mortal de un TIR în timp ce traversa neregulamentar

de | 04.09.2024 21:41 | Eveniment, Național

Un accident tragic a avut loc în dimineața zilei de astăzi pe un drum județean din Buzău, în apropierea localității Scutelnici, unde o tânără de 18 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un TIR.

Potrivit sansanews.ro, incidentul s-a produs după ce tânăra a coborât dintr-un microbuz de transport persoane și a încercat să traverseze șoseaua prin spatele acestuia, fără a se asigura corespunzător.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 34 de ani din Ialomița, nu a reușit să evite impactul, iar adolescenta a fost lovită în plin.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze, însă, din păcate, nu au mai putut să îi salveze viața.

Potrivit sursei citate, tânăra din Scutelnici era singură la părinți și provenea dintr-o familie modestă și muncitoare. Mama ei lucra la o croitorie în Buzău, iar tatăl ei era un instalator priceput.

Poliția a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele accidentului, iar comunitatea locală este profund marcată de această nenorocire. Traversarea neregulamentară rămâne una dintre principalele cauze ale accidentelor grave în această zonă.

Sursă foto:observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în această seară! Cât de puternic a fost seismul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Ialomița

Ultimele articole