Tragedie pe râul Timiș: un tată s-a înecat salvându-și fiica de la înec

de | 18.08.2024 21:21 | Eveniment, Național

Un bărbat de 35 de ani a murit astăzi, 18 august, după ce s-a înecat în râul Timiș, încercând să-și salveze fiica de 6 ani.

Tragedia a avut loc în jurul orei 18:00, între localităţile Giroc şi Urseni.

Potrivit antena3.ro, fetița a fost surprinsă de curenți puternici în timp ce se afla în apă, iar tatăl ei a sărit imediat după ea.

Deși a reușit să o aducă la suprafață, bărbatul nu a mai putut ieși singur din apă. Ambii au fost scoși de alți oameni aflați în zonă. Fetița a fost scoasă conștientă și transportată la spital pentru îngrijiri, însă pe tatăl acestuia nu l-au mai putut salva cadrele medicale ajunse la fața locului, chiar și după minute bune de resuscitare.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara.

Din nefericire nu au ieşit la mal, ulterior fiind aduşi la mal de către alţi cetăţeni. În urma manevrelor de resuscitare, la ora 18:00 a fost declarat decesul în cazul bărbatului, fetiţa fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Actul său de curaj și sacrificiu subliniază iubirea nemărginită pe care părinții o au pentru copiii lor, dar, din păcate, a dus la o pierdere devastatoare.

Apele râului pot fi periculoase, chiar și pentru cei care sunt înotători experimentați. Gândurile noastre se îndreaptă către familia afectată în această perioadă dificilă.

Sursă foto: captură video stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Mărăcineni! O mașină a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole