Tragedie de Sfânta Maria. Bebeluș de 5 luni găsit fără suflare în casă

de | 15.08.2024 13:55 | Eveniment, Național

Tragedie de Sfânta Maria într-o localitate din Dolj, acolo unde un bebeluș de 5 luni a fost găsit mort în locuință.

Potrivit fanatik.ro, în jurul orei 8:45, polițiștii au fost sesizați de o femeie în vârstă de 44 de ani, care a raportat faptul că un bebeluș de doar 5 luni, copilul vecinilor săi din comuna Terpezița, a fost găsit fără suflare în locuința acestora.

La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii care au constatat că cele sesizate se confirmă, mama minorului găsindu-l pe cel mic pe marginea patului din camera de locuit, fiind căzut între saltea și scândura superioară de la pat.

De asemenea, un echipaj medical de urgență (SAJ) s-a deplasat la fața locului, însă, din nefericire, nu a mai putut face nimic pentru micuț, decât să constate decesul.

Potrivit sursei citate, părinții au pus scândurile pentru a nu exista riscul ca acesta să cadă din pat. Totuși, în această dimineață, a căzut între scândură și saltea și s-a sufocat, aceasta fiind cauza decesului.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele tragicului eveniment.

Foto descriptiv tv8.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victime la Dârmănești! Mașini avariate și persoane rănite

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dolj

Ultimele articole