Tragedie pe Transfăgărășan! Un biciclist de 45 de ani și-a pierdut viața

de | 23.08.2024 17:30 | Eveniment, Național

Un bărbat de 45 de ani și-a găsit astăzi sfârșitul pe Transfăgărășan.

Potrivit turnulsfatului.ro, bărbatul se afla în timpul unei drumeții cu bicicleta, iar la un moment dat i s-a făcut rău.

Turiștii l-au văzut și au cerut ajutor salvamontiștilor. Inițial, salvamontiștii sibieni au fost anunțați că biciclistul ar fi fost victima unui accident. După ce au sosit la fața locului, au constatat că, de fapt, bărbatului de 45 de ani i s-a făcut rău.

Biciclistul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar salvamontiștii sibieni au început imediat manevrele de resuscitare.

accident biciclist trasfagarasan 1 - Tragedie pe Transfăgărășan! Un biciclist de 45 de ani și-a pierdut viața

De asemenea, la fața locului s-au deplasat de urgență și polițiștii, un echipaj SMURD, dar și un elicopter SMURD.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, salvamontiștii începând manevrele de resuscitare. Este vorba despre un caz medical, nu un accident rutier”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu pentru sursa citată

Din nefericire, în ciuda manevrelor efectuate de echipajele medicale, biciclistul, în vârstă de 45 de ani, nu a mai putut fi salvat.

Accidentul subliniază riscurile asociate cu plimbările pe trasee montane dificile și necesitatea respectării măsurilor de siguranță adecvate. Autoritățile fac apel la cicliști să fie prudenți și să se asigure că sunt echipați corespunzător pentru condițiile de drum.

Foto: Salvamont Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minoră agresată sexual de un piteștean de 71 de ani. A fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont | Salvamont Sibiu | Sibiu | Transfăgărășan

Ultimele articole