Transfăgărășan va fi închis pentru competiția sportivă TRANSMARATON!

de | 06.09.2023 16:53 | Știri, Eveniment

Atenție, șoferi! Circulația rutieră va fi închisă, duminică, 10 septembrie 2023, în intervalul orar 06:00 – 16:00, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), pe tronsonul viziat județului Argeș.

Astfel, circulația nu se va desfășura între km 108 (Cabana Capra) și km 116+808 (Tunelul Bâlea Lac), având în vedere traseul și programul competiției sportive de maraton, constând în cinci tipuri de probe de alergare TRANSMARATON – Ediția a XII-a.

Vă recomandăm să respectați toate regulile de circulație, să circulați prudent, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor rutieri, care se vor afla în teren.”, transmite IPJ Argeș.

Informații actualizate găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: AICI

 

Sursa Foto transmaraton.org

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeșean reținut după ce a condus băut și fără permis o mașină furată, a făcut accident și a refuzat recoltarea probelor de sânge!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bâlea Lac | Cabana Capra | Transfăgărășan

Ultimele articole