Tranzitul peste Dunăre cu feribotul, reluat la PTF Bechet

de | 01.10.2024 22:25 | Național, Eveniment

Informații noi 01 octombrie

Poliția de Frontieră Română transmite că feribotul care operează pe ruta Bechet-Oryahovo și-a reluat activitatea, ca urmare a ameliorării condițiilor meteo.

În consecință, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet a fost reluat începând cu ora 23:00, pe 30 septembrie 2024.

Pentru a preveni aglomerarea în punctul de frontieră, autoritățile recomandă călătorilor să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria.

Operatorul feribotului Bechet-Oryahovo a informat Poliția de Frontieră despre faptul că platforma feribot care deservește linia Bechet-Oryahovo și-a reluat activitatea, ca urmare a ameliorării condițiilor meteo.

În acest context, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet a fost reluat începând cu orele 23:00, în data de 30.09.2024. Pentru evitarea aglomerării punctului recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.”, transmite Poliția de frontieră Română

Pentru informații actualizate despre situația traficului și timpii de așteptare în punctele de trecere a frontierei, puteți accesa aplicația Trafic on-line, disponibilă pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră, www.politiadefrontiera.ro.

Știrea inițială

Atenție dacă plecați în Bulgaria! Transportul cu feribotul pe Dunăre între punctele de trecere a frontierei Oryahovo (Bulgaria) și Bechet (România) este suspendat temporar.

Această decizie a fost luată din cauza vântului puternic.

Operatorul feribotului Bechet-Oryahovo a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că, începând cu data de 30.09.2024 ora 12:00, platforma feribot care deservește linia Bechet-Oryahovo și-a suspendat temporar activitatea din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv a vântului puternic.”, transmite Poliția de frontieră Română.

Persoanele care doresc să treacă în Bulgaria sunt sfătuite să utilizeze celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu această ţară, cum ar fi:

  • Dolj: Punctul de la Calafat
  • Teleorman: Punctele de la Zimnicea (bac) și Turnu Măgurele (bac)
  • Călărași: Punctul de la Călărași (bac)
  • Constanța: Punctele de la Vama Veche, Ostrov, Negru Vodă, Lipnița și Dobromir (pentru mașini sub 3,5 tone, între orele 08:00 și 20:00)

Traficul va fi reluat în momentul în care intensificările vântului se vor diminua.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean de 71 de ani, prins conducând un autoturism neînmatriculat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Călărași | Constanța | Dolj | Giurgiu | Teleorman | Vama Veche

Ultimele articole