Ministrul Justiției: Ce trebuie să știi despre folosirea abuzivă a funcției în scop sexual?

de | 07.08.2024 09:35 | Lifestyle, Național

După ultimele cazuri de hărțuire sexuală care au ieșit la iveală în spațiul public, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a decis să înceapă, pe Facebook, un serial care să ajute victimele acestor fapte.

Primele informații utile au fost publicate marți pe pagina de Facebook a ministrului Alina Gorghiu. În prima postare apar ”informații importante pentru victimele hărțuirii sexuale și nu numai. Vă rog să le comunicați mai departe, pentru cele/cei care ar putea avea nevoie de ele. O să fac un serial din ele. Acesta este episodul 1”.  În ”broșura” online este dat ca exemplu un caz de hărțuire sexuală la locul de muncă și pașii de urmat pentru orice posibilă victimă.

În postarea publicată astăzi alături de mesajul ”Episodul 2. Ce trebuie să știi despre folosirea abuzivă a funcției în scop sexual”, este dat ca exemplu de folosire abuzivă a funcției în scop sexual chiar relația profesor -studentă.

Iată mai jos imaginile:

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Sursă foto: FB Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Poluare morală” și “amoruri subite” cu turiștii occidentali în vremea Securității

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Ministrul Justiției