Trei bărbați din Argeș și unul din Olt – reținuți în urma unui conflict

de | 11.08.2024 14:00 | Eveniment, Județean

  • Reținuți de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, au continuat cercetările, în urma sesizării prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în comuna Negrași, a avut loc o stare conflictuală între mai multe persoane, în data de 8 august în jurul orei 21:00.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în fața unui magazin din satul Bârlogu, patru persoane s-au agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict mai vechi, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Trei argeșeni de 23, 27 și  46 de ani, toți din comuna Negrași, au fost transportați la spital, suferind leziuni ușoare.

În noaptea de 9 august s-a dispus reținerea unui bărbat de 42 de ani din comuna Colonești, județul Olt, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță iar ulterior cei trei bărbații de 27 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Negrași, au fost și ei reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Față de cei trei argeșeni a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, anunță polițiștii argeșeni.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În adăposturile subterane, cu primarul Cristian Gentea: „Să ne ferească Dumnezeu de vreun dezastru!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Judecătoria Costești | Negrași | Olt | Rociu