Trei proiecte pe ordinea de zi. Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Mioveni

de | 05.08.2024 21:44 | Administrație, Mioveni

Administrația locală anunță că marți, 6 august, de la ora 10:00, prin intermediul unei platforme online de videoconferință, Consiliul Local Mioveni se întrunește în ședință extraordinară.

Pe ordinea de zi se află trei puncte:

  1. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind sistarea finanțării Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 acordată în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 9085/01.04.2024 și încetarea de plin drept, fără intervenția instanței de judecată, a contractului de finanțare nerambursabilă nr 9085/01.04.2024.
  2. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind aprobarea rectificării bugetului local al orașului Mioveni pe anul 2024 și al instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții.
  3. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind aprobarea organigramei și statului de funcții ale Clubului Sportiv Star Mioveni, desemnarea temporară a directorului și membrilor în Consiliul Director, precum și modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv Star Mioveni.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Activitatea Spitalului Județean de Urgență, în regim de avarie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Mioveni | Dacia | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni