Trei tineri care s-au dus la furat de baloți de paie, au vrut să-l bată pe proprietar când au fost prinși!

de | 25.09.2023 10:21 | Eveniment, Știri

Trei tineri care au fost prinși la duminică, furat de baloți de paie de pe un câmp din zona comunei prahovene Colceag, au vrut să îl bată pe proprietar, care se afla alături de poliţiştii veniţi că ancheteze furtul.

Aceștia încercat să-l lovească cu o bâtă din lemn, iar unul dintre hoți a sunat că cheme la faţa locului ajutoare.

Conform Digi24, unul dintre poliţişti a folosit arma pentru a calma situația, relatează News.ro.

În jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras cu un atelaj hipo mai mulţi baloţi din paie de pe un teren extravilan din comuna Colceag, el urmărind atelajul în cauză. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat în zona indicată de apelant, aceştia identificând şi depistand apelantul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, la scurt timp fiind observat atelajul în cauză care a fost oprit de poliţişti, în care se aflau 7 baloţi de paie. Cei trei tineri aflaţi în atelaj, cu vârstele de 15, 17 şi 20 de ani, din oraşul Mizil, respectiv din judeţul Ilfov au devenit recalcitranţi, intenţionând să îl lovească pe apelant cu o bâtă din lemn”, potrivit unui comunicat al polițiștilor.

Cei trei, alături de un al patrulea bărbat care a venit în ajutor, s-au calmat abia după care a tras un foc de armă în plan vertical, ei fiind imobilizaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei doi majori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, conform sursei citate.

Foto descriptiv stirisuceava.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un microbuz înmatriculat în România, cu peste 20 de imigranţi ilegali la bord, a făcut accident în Budapesta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budapesta | Ilfov

Ultimele articole