S-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook. Ce au găsit oamenii legii în locuința tânărului

de | 29.08.2024 20:23 | Eveniment, Național

Un tânăr de 29 de ani, din județul Botoșani, s-a ales cu dosar penal după o postare pe Facebook.

Potrivit antena3.ro, tânărul a publicat o poză în care era cu o armă în mână, alături de un mesaj inspirațional: „Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri”.

WhatsApp Image 2024 08 29 at 13.13.07 1 243x300 1 - S-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook. Ce au găsit oamenii legii în locuința tânărului

Foto: botosaninews.ro

Oamenii legii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorul postării este un tânăr de 29 de ani, din orașul Flămânzi, care nu este deținător legal de arme.

Potrivit sursei citate, miercuri, 28 august, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, prilej cu care a fost identificată o armă calibru 4,5 mm și muniție aferentă, constând în bile metalice.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și  contrabandă calificată.

Foto descriptiv: istockphoto.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bebeluș găsit fără suflare la o groapă de gunoi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani