Trio Jazz&Pop Pitești și solista Viorica Pintilie vineri la Filarmonica Pitești

de | 23.10.2024 14:10 | Pitești, Lifestyle

  • Viorica Pintilie, solista concertului de jazz de vineri de la Filarmonica Pitești!

Vineri,  25 octombrie, Filarmonica Pitești organizează o seară de jazz cu Trio Jazz&Pop Pitești și solista Viorica Pintilie.

Evenimentul se va ține de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional.

Programul concertului va cuprinde: „What a difference a day made”, „I wish you love”, „Amado mio”, „Wave”, „La vie en rose”, „All of me”, „Baby”, „I’m a fool”, „Ver o mar”, „Stars fell on Alabama”, „Moon river”, „My one and only love”.

Viorica Pintilie.

«Fermecătoarea solistă Viorica Pintilie, care a urcat pe scenă încă de la vârsta de 15 ani, absolventă a Şcolii ­ de Muzică în Chişinău şi a unui curs master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, a cochetat cu mai multe genuri muzicale, dar s-a statornicit la domeniul jazz, în care se regăseşte cel mai bine. A fost aplaudată la Festivalul Studenţesc de Jazz de la Tg. Mureş (2013), în acelaşi an la Sibiu Jazz Fest, apoi în februarie 2014 a fost invitată la Radio Tg. Mureş spre a susţine un recital live în cadrul stagiunii „Seri de jazz şi muzică clasică”. În octombrie 2015 s-a produs pe scena festivalului The Gardener Jazz de la Iaşi, un an mai târziu adjudecându-şi Premiul special al Juriului la Sibiu Jazz Competition. În anii 2014 – 2015 a colaborat la proiectul „Beatles’n’jazz” împreună cu „Cantaloop Band” şi Cornel Ilie, grup cu care a experimentat o nouă colaborare în proiectul „Elton John plays jazz”. Viorica Pintilie a devenit o prezenţă familiară în cluburile si teatrele din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, chiar şi la Chişinău, precum şi în Bulgaria, Cehia, Portugalia.

În „Stagiunea de jazz” de la Teatrul Act, a luat parte la concertul de muzică braziliană „Oceano”, alături de George Natsis, de Vlad Popescu şi Ciprian Pop.», transmit reprezentanții instituției.

Cei interesați pot achiziționa bilete de la casieria instituției dar și de pe www.bilete.ro.

Prețul unui bilet este 30 sau 40 de lei, în funcție de categoria locului.

De precizat faptul că elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente iar abonamentele sunt valabile.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 

Citiți, de aseemnae, pe anchetaonline.ro:

Expoziţia Naţională de Artă Naivă la Muzeul Judeţean Argeş

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Cluj | Filarmonica Pitești | Pitești | Portugalia | Sibiu

Ultimele articole