Turiști germani, vacanță cu peripeții în România! Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe

de | 28.05.2024 18:53 | Național, Eveniment

O familie din Germania, venită cu rulota în vacanță, în România, a fost la un pas de tragedie.

Turiștii au rămas suspendați cu rulota deasupra unei râpe de peste 30 de metri din Ceahlău, după ce au ignorat avertizările aflate la intrarea pe un drum forestier.

Speriați că nu mai pot înainta, ei au alertat imediat autoritățile sunând la 112.

445170697 978561587608989 9190305743446324120 n - Turiști germani, vacanță cu peripeții în România! Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, iar la fața locului au intervenit salvamontiștii nemțeni.

Salvamontiștii ajunși la fața locului i-au salvat cu ajutorul unui echipament special.

În urma cu cateva momente am finalizat o intervenție prin care am evacuat o familie de cetățeni germani aflată, să zicem în dificultate și cu ditamai camperul in iminență de a se prăbuși în gol vre-o 30 de metri. Veniți dintr-o țară în care și musca e amendatî dacă se așează pe alt wursti decât are voie, turiștii au ignorat semnele și avertizările amplasate la intrarea pe drumurile forestiere unde este, și la ei, și la noi -interzisă circulația publică și, după mai multe tentative de suspendare, au reușit să pună autorulota la cumpănă desupra unei râpe de peste 30 metri.
Veniți dintr-o țară în care și musca e amendatî dacă se așează pe alt wursti decât are voie, turiștii au ignorat semnele și avertizările amplasate la intrarea pe drumurile forestiere unde este, și la ei, și la noi -interzisă circulația publică și, după mai multe tentative de suspendare, au reușit să pună autorulota la cumpănă desupra unei râpe de peste 30 metri. Au sunat la 112 și s-a rezolvat grație și noilor utilaje de troliere de pe autospecialele primite de la DSU. Nu știm cum au dres-o cu restul autorităților, dar știm sigur că, dacă o familie de-a noastră făcea bâlciul ăsta într-o duminică prin pădurile din Bavaria, toată povestea ar fi umplut Bild-ul și Der Spiegel, cu povestea turiștilor necivilizați care oripilează Doicilandul”, se arată în postarea Salvamont Neamț, publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Salvamont Neamț

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de circulație pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Salvamont | Salvamont Neamț

Ultimele articole