anchetaonline.ro

Ultima oră! O femeie s-a aruncat în râul Dâmbovița!

de | 10.01.2023 23:41 | Știri

Un eveniment șocant era să se termine absolut tragic în această seară, în Capitală.

O femeie din București a ales să recurgă la un gest extrem, însă a fost salvată în ultim moment de către un polițist ce patrula. Femeia a încercat să se sinucidă, aruncându-se în râul Dâmbovița.

Evenimentul a fost relatat într-o postare pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

Cosmin, un polițist de 51 de ani, cu 17 ani de experiență, a salvat viața unui om.

Cosmin Politist Bucuresti - Ultima oră! O femeie s-a aruncat în râul Dâmbovița!

Sursa Foto Digi24

El este Cosmin. El este polițistul care, astăzi, și-a pus viața în pericol pentru a salva o femeie. Se afla în misiune de patrulare, alături de colegul lui, Constatin, în zona de centru a Capitalei, atunci când a auzit prin stație că o femeie amenința că se aruncă în râul Dâmbovița.
– O femeie amenință că-și va lua viața! E pe cheiul Dâmboviței! Vă rog să vă deplasați urgent! Sosesc imediat și pompierii.
Cei doi au pornit semnalele luminoase și acustice și au plecat imediat spre zona indicată. Atunci când au ajuns la fața locului, au observat că femeia recursese deja la acel gest.
– Intru, atât i-a spus Cosmin colegului său în timp ce a ieșit imediat din mașina de poliție.
Și-a aruncat geaca de pe el și a sărit în apă. În câteva secunde a fost lângă femeie. A prins-o și i-a ținut capul la suprafață. Și-a dat seama imediat că trăiește. A început să înoate către mal, apa rece nu o mai simțea. Singurul lucru la care se gândea era să salveze femeia. Și așa a și fost. Într-un timp foarte scurt, Cosmin a reușit să aducă victima la mal, unde echipajul SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale.
– Trăiește? l-a întrebat Constantin.
– Trăiește!
– Îți e frig? Ai nevoie de ceva?
– Nu, nu. Dă tu prin stație că am salvat-o și spune-le că merg puțin până acasă să mă schimb. Nu pot sta așa până la sfârșitul programului.
El este Cosmin, are 51 de ani și este polițist de 17 ani. Lucrează în cadrul Secției 26 de Poliție din București, Biroul de Ordine Publică, iar astăzi a mai salvat o viață. Cosmin, din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești OMUL ZILEI!”, scrie în postarea de pe contul oficial de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

 

Sursa Foto Shtiu

Foto Descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Andrew și Tristan Tate rămân în arest! Curtea de Apel Bucureşti le-a respins contestațiile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: