Ultimele pregătiri. ”Toamna piteșteană” se deschide joi

de | 10.10.2023 12:03 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești se pregătește pentru deschiderea celei de-a 17-a ediții a festivalului ”Toamna piteșteană”. Peste 150 de comercianți, majoritatea producători locali, sunt înscriși la participarea, în acest an, la târgul tradițional al produselor de toamnă, ce va avea loc în perioada 12 – 22 octombrie, la Pitești!

Sursă foto: anchetaonline Sursă foto: anchetaonlineSursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Astăzi, încă de dimineață, în Piața Vasile Milea, dar și pe zona centrală se muncea de zor pentru deschiderea evenimentului. Corturile și căsuțele sunt montate, mai trebuie să vină comercianții să își aducă și așeze marfa. Vă reamintim că produsele comercializate vor fi din categoria celor de sezon: legume și fructe – proaspete și conservate, miere și dulcețuri, must, ceaiuri de plante, produse din lavandă, flori de toamnă. Târgul de fructe și legume, completat cu secțiunile ce vor oferi produse apicole și zaharoase, conserve de sezon și must, va fi amenajat în Piața ”Vasile Milea”, iar în Piața Primăriei se va desfășura un alt eveniment așteptat de piteșteni, Street Food Festival, ce va adăuga bogăției de gusturi și arome specialitățile variate ale bucătăriei internaționale. Și în acest octombrie, ”Toamna piteșteană” își așteaptă vizitatorii, cu bucuria roadelor îmbelșugate ale celui mai darnic anotimp!

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul de bugetare participativă. Urmează evaluarea celor 8 proiecte depuse!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole