Un arbitru din Liga 1 vrea să candideze la Primăria Ștefănești!

de | 02.06.2022 13:32 | Ștefănești, Politic

Arbitrul argeșean Iulian Călin a intrat în politică și a ales să facă parte din echipa PNL. Mai mult, specialistul din Liga 1 a fost prezentat astăzi de către Alina Gorghiu, președintele organizației județene, drept „cel mai puternic candidat PNL” pentru Primăria Ștefănești în 2024.

Tânărul arbitru este susținut de fostul primar Dorin Bărbuceanu

Noua achiziție liberală, dar și rolul acesteia în viitoarea competiție administrativă a fost anunțată pe rețelele social-media și însoțită de o imagine din care nu lipsește Dorin Bărbuceanu, fostul primar PNL al Ștefăneștiului, în prezent consilier județean, prin care, autoarea mesajului își propune, cel mai probabil, să evidențieze sprijinul de care noul candidat anunțat se bucură din partea ex-edilului liberal.

Dorin Barbuceanu, Alina Gorghiu, Iulian Calin

Iulian Călin este născut și crescut în Ștefănești, iar – prin pasul făcut astăzi – își propune, conform liderului său de partid, să consolideze organizația liberală din Orașul Brătienilor.

Este născut în 1987 (35 de ani), lucrează în cadrul AJF Argeș și este arbitru în Liga 1 a fotbalului românesc. Este căsătorit și are o fetiță.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se angajează director financiar la stat. Salariu de peste 100 de milioane!


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Iulian Călin | Primăria Ștefănești

Ultimele articole