Un argeșean a prezentat un permis fals după ce originalul i-a fost anulat! Actul părea emis de autoritățile poloneze!

de | 05.01.2023 17:00 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au terminat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, ce are în vedere săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis retras sau anulat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Din cercetări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că faptul că un bărbat de 50 de ani, din Băbana, a fost depistat, în ziua de 15 februarie 2022, în jurul orei 04.45, în timp ce conducea un autoturism, pe b-dul Nicolae Bălcescu, având permisul de conducere anulat printr-o sentință penală.

Mai mult de atât, în timpul controlului, argeșeanul a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile poloneze.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu apare ca fiind titularul unui permis de conducere emis de autoritățile poloneze, actul prezentat fiind un fals.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Stare de alertă epidemică! Ce măsuri vor fi luate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băbana | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole