Un băiat de 13 ani a pus pe jar autoritățile! A sunat la 112 și a spus că cineva încearcă „să-l omoare”

de | 19.09.2024 22:37 | Național, Eveniment

Un băiat de 13 ani a pus pe jar autoritățile din Iași, după ce a sunat la 112 și a anunțat că cineva încearcă „să-l omoare”.

Potrivit stireadeiasi.ro, oamenii legii au fost alertați printr-un apel la 112 în care o voce feminină anunța că este în pericol și striga „Mă omoară”. Pe fundal se auzea și vocea unui bărbat care spunea „Te omor, nu?”.  În cele din urmă, apelul a fost întrerupt brusc. Operatorii au încercat să sune pe numărul respectiv, însă telefonul era închis.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la adresa de unde fusese efectuat apelul, dar la fața locului au descoperit că apelantul este de fapt un băiat de 13 ani. Se pare că minorul a sunat la 112 din cauza unei discuții tensionate cu tatăl său, care îl certase pentru că obținuse o notă mică la școală și nu mai voia să meargă la ore.

Băiatul și părintele au fost duși la sediul Poliției pentru a fi audiați.

Potrivit stirileprotv.ro, la secția de poliție, copilul a declarat că tatăl său l-a lovit, ceea ce a dus la implicarea Direcției pentru Protecția Copilului. Asistenții sociali vor decide dacă băiatul va rămâne în familie, în funcție de concluziile anchetei.

Foto descriptiv: ziarpiatraneamt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident între două autoturisme în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași | Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Ultimele articole