Un bărbat de 31 de ani și-a amenințat fosta parteneră că va ucide copilul lor de 4 ani dacă nu se împacă

de | 08.09.2024 23:32 | Național, Eveniment

Caz șocant în județul Mureș! Un bărbat de 31 de ani și-a amenințat astăzi fosta parteneră că va ucide copilul lor de doar 4 ani, dacă ea nu acceptă să se împace cu el. Disperat, bărbatul a luat copilul și s-a refugiat într-o pădure din apropierea localității Band, amenințând că va comite o dublă tragedie, relatează news.ro

Femeia, în vârstă de 22 de ani, a alertat imediat poliția. O echipă operativă, inclusiv un negociator, a pornit într-o cursă contracronometru pentru a-l găsi și a salva copilul.

La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 16:30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din Band, a ameninţat-o că îi va ucide fiul minor, în vârstă de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, în cazul în care aceasta nu va accepta să reia relaţia cu el. Având în vedere gravitatea situaţiei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost constituită, de îndată, o echipă operativă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator, care s-au deplasat de urgenţă la locul unde se aflau bărbatul şi copilul, respectiv într-o pădure din zona localităţii Band, judeţul Mureş”, a transmis, duminică seară, Poliţia Română.

După discuții tensionate, polițiștii au reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la planurile sale. Minorul a fost salvat teafăr, fără urme de violență.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție pentru audieri și urmează să fie evaluat psihiatric. Poliția a emis un ordin de protecție provizoriu pentru a proteja mama și copilul, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru amenințare.

Intervenția rapidă a forțelor de ordine a evitat o tragedie de neimaginat.

Foto: news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O nouă captură a polițiștilor de frontieră! Mii de pachete de țigări ascunse în podeaua unui ansamblu rutier

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole