Un bărbat pe trotinetă a atacat două femei în capitală! A fost prins de polițiști!

de | 18.08.2022 22:35 | Eveniment, Lifestyle, Național, Știri

  • Incident terifiant în capitală! Două femei au fost atacate de un barbat aflat pe trotinetă!

 

Oamenii legii au fost sesizați miercuri, 18 august, printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că o tânără a fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat care se afla pe o trotinetă.

La scurt timp polițiștii au primit o nouă sesizare din partea unei alte femei care spunea că a fost lovită de un bărbat aflat pe trotinetă pe o stradă din sectorul 3.

Conform Antena 3 una dintre victime este fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, Margherita.

Prima victimă a fost o tânără de 17 ani care se afla pe Calea Victoriei, aceasta fiind înțepată în zona pieptului iar a doua ar fi fost o femeie de 30 de ani. Se pare că este vorba despre cântăreața Margherita care a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri de specialitate.

Căutările polițiștilor din capitală au fost cu folos, bărbatul fiind prins în județul Ilfov. Se afla în trafic.

Acesta este din București și are 38 de ani.

Reprezentanții Serviciului de Investigații Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 vor continuă cercetările în acest caz.

 

pe trotineta ataca

Referitor la acest incident, mama Margheritei, cântăreața Viorica de la Clejani a transmis următorul mesaj în mediul online:

 

Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate.

Prietenii mei sunt doar animalele”, a postat Viorica de la Clejani pe Instagram.

 

Foto: antena3.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Clejani | Ilfov | Margherita

Ultimele articole