Un bebeluş de numai 5 luni a rămas blocat într-o maşină parcată

de | 16.02.2024 18:17 | Național, Eveniment

Intervenție de urgență a pompierilor hunedoreni, după ce un bebeluș de numai cinci luni a rămas blocat într-un autoturism.

Incidentul nefericit a avut loc astăzi, 16 februarie, pe pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara.

Potrivit stirileprotv.ro, mama micuțului a mers până la un cabinet medical, iar copilul a rămas în autoturismul parcat pe marginea drumului, cu bunica lui.

Doar că, la un moment dat, femeia a coborât din maşină şi a închis portiera, iar sistemul de blocare automată a autoturismului s-a activat.

Cum nu a mai putut sub nicio formă să deschidă vreo ușă, femeia a intrat în panică şi a cerut ajutor la 112. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari care au acţionat pentru deblocarea autoturismului

În urmă cu puțin timp, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că în municipiul Hunedoara, pe bulevardul Dacia, un copil în vârstă de 5 luni a rămas blocat într-un autoturism. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari care au acționat pentru deblocarea autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

În cele din urmă, copilul a fost scos în siguranță, nefiind rănit.

Foto descriptiv qbebe.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în România. A fost resimțit în mai multe orașe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Dacia | Hunedoara

Ultimele articole