Un episcop din Polonia a organizat o orgie într-o parohie!

de | 24.10.2023 21:58 | Eveniment, Știri

Un episcop din Polonia a demisionat după ce a organizat o orgie într-o parohie.

Chiar vaticanul a anunţat marţi demisia unui episcopului responsabil, după ce a atras atenţia presei, relatează AFP, potrivit Digi24.

Conform sursei citate, Vatican a menționat într-un comunicat public că „Sfântul Părinte a acceptat demisia de la guvernarea pastorală a diocezei din Sosnowiec (Polonia) prezentată de Excelenţa Sa Mgr Grzegorz Kaszak”.

Presa poloneză aminteşte însă cu această ocazie de cel mai recent scandal petrecut în septembrie la Dabrowa Gornicza, în dioceza Sosnowiec, unde unul dintre preoţi a organizat o orgie în parohia sa invitând o prostituată, notează Agerpres. Cazul a ieşit la iveală pentru că bărbatul invitat şi-a pierdut cunoştinţa în cursul serii şi a fost necesară intervenţia echipelor de salvare.

Totul s-ar fi dezvăluit în momentul în care un bărbat și-a pierdut cunoștința în cursul serii și a fost nevoie de echipaje medicale la fața locului.

Sursa Foto Stirile ProTV

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Polonia

Ultimele articole