Un polițist local s-a împușcat mortal în cap, în timp ce era la un poligon privat

de | 04.09.2024 23:34 | Eveniment, Național

Un incident tragic a avut loc într-un poligon de tragere privat din comuna Vlădeni, județul Botoșani, unde un polițist în vârstă de 54 de ani din județul Suceava s-a împușcat în cap.

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 4 septembrie, în timpul unei sesiuni de antrenament. Supraveghetorul a fost martor la întreaga scenă, dar nu a reușit să îl împiedice să comită gestul necugetat.

Potrivit puterea.ro, bărbatul a tras de câteva ori la țintă, după care a luat o decizie neașteptată și, fără a da niciun semn prealabil, și-a îndreptat arma asupra sa, trăgând un foc de armă în cap.

Cei prezenți au rămas șocați de cele întâmplate, deoarece nu era pentru prima dată când venea la terenul special amenajat pentru a trage cu arma, fiind un client fidel.

Incidentul a fost raportat la 112, iar mai multe echipaje de poliție și un echipaj SMURD cu medic s-au deplasat de urgență la fața locului, însă, din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat, cadrele medicale constatând decesul acestuia.

Potrivit sursei citate, polițistul local era în timpul liber, în concediu medical, atunci când a avut loc tragedia.

Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs evenimentul nefericit.

Foto:monitorulbt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au fost semnalate întreruperi de curent în mai multe zone din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani | Suceava

Ultimele articole