Un polițist pe motocicletă, lovit de o mașină și proiectat într-un alt autoturism

de | 21.10.2024 22:54 | Național, Eveniment

Un polițist de la Brigada Rutieră din București a fost grav rănit în după-amiaza zilei de astăzi, după ce motocicleta pe care o conducea în timpul serviciului a fost lovită din spate de un șofer neatent.

Potrivit adevarul.ro, incidentul s-a petrecut pe Șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, în timp ce polițistul se deplasa dinspre bulevardul Aerogării către Piața Presei Libere.

Șoferul autoturismului nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a izbit motocicleta din spate.

La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 15:13, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa. Din primele informaţii, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a condus o motocicletă pe şos. Bucureşti-Ploieşti dinspre b-dul Aerogării către Piaţa Presei Libere, iar când a ajuns în zona Fântânii Mioriţa ar fi fost lovit în partea din spate de către un autovehicul”, a transmis, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

Impactul a fost atât de puternic încât agentul a fost proiectat într-o altă mașină care circula în aceeași direcție. Agentul a suferit răni serioase și a fost preluat imediat de un echipaj medical sosit la fața locului, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În urma coliziunii, a fost proiectat într-un alt autovehicul, ce se deplasa în aceeaşi direcţie. Accidentul de circulaţie s-a soldat cu rănirea poliţistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, potrivit comunicatului emis de Brigada Rutieră a Capitalei.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. În prezent, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursă foto: Captură video Facebook/Catalin Surufca

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Ploiești

Ultimele articole