Un român a încercat să iasă din țară cu mașina, dar a rămas fără ea

de | 09.07.2024 13:25 | Eveniment, Național

Un șofer român a încercat să iasă din țară cu mașina, un Audi A6, dar a rămas fără ea, după ce poliţiştii de frontieră au făcut mai multe verificări.

Pe 06 iulie, bărbatul s-a prezentat pentru control, în Punctul de Trecere  a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad,  pe sensul de ieșire din țară. El se afla la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România.

1720423670418 19223 S4 - Un român a încercat să iasă din țară cu mașina, dar a rămas fără ea

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Danemarca.

Potrivit Poliției de Frontieră, mașina, evaluată la aproximativ 17.000 de euro, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 17.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.”, transmite Poliția de Frontieră Română

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/casa-cuprinsa-de-flacari-in-costesti-un-barbat-a-suferit-arsuri-175829/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Danemarca | Nădlac