Un șofer de 56 de ani a lovit un bărbat în scaun cu rotile și a părăsit locul accidentului

de | 08.09.2024 15:39 | Național, Eveniment

Un bărbat de 47 de ani, aflat într-un scaun cu rotile, a fost accidentat pe o stradă din municipiul Piatra-Neamț de un șofer care a părăsit locul incidentului.

Potrivit știripesurse.ro, accidentul s-a produs pe strada Baltagului. Șoferul, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, nu s-a asigurat și l-a acroșat pe bărbatul imobilizat, continuându-și apoi deplasarea fără a opri.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru investigații suplimentare, fiind rănită în urma impactului.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe șoferul implicat, un bărbat de 56 de ani din Piatra-Neamț, care a fugit de la fața locului după producerea accidentului.

Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În timp ce un autoturism se deplasa pe strada Baltagului din Piatra-Neamţ, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi ar fi acroşat un bărbat de 47 ani, care se deplasa pe partea carosabilă aflându-se într-un scaun cu rotile, după care şi-ar fi continuat deplasarea părăsind locul producerii accidentului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 47 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ pentru investigaţii suplimentare”, a transmis IPJ Neamţ

Ancheta continuă pentru stabilirea circumstanțelor exacte și pentru luarea măsurilor legale.

Foto: stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autoturism intrat într-un cap de pod în Corbeni! Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbeni

Ultimele articole