Un tânăr din Pitești va concura la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia

de | 24.09.2024 09:21 | Județean, Eveniment, Național

Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești anunță participarea lui Robert Mustață, un tânăr jandarm și multiplu campion la sporturi de contact, la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia.

La doar 23 de ani, tânărul va concura la disciplinele Jiu-jitsu brazilian (BJJ) și kickboxing, în cadrul prestigioasei competiții dedicată sportivilor din structurile de ordine și siguranță publică din Europa.

Potrivit reprezentanților Grupării Mobile Ploiești, Robert este originar din Pitești și  a început antrenamentele în artele marțiale la vârsta de 13 ani, sub îndrumarea tatălui său. După aproximativ 3 ani de antrenamente, tânărul a decis să își extindă orizonturile și a început să practice kickboxing și Jiu-jitsu brazilian.

De-a lungul a șapte ani de experiență, Robert a obținut rezultate notabile, inclusiv locul I la Cupa Târgoviște la Hand-to-Hand și clasări pe podium la competiții naționale de kickboxing și grappling.

𝐿𝑎 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑢𝑡 𝑒𝑟𝑎𝑚 𝑚𝑖𝑐 𝑠̦𝑖 𝑎𝑣𝑒𝑎𝑚 𝑒𝑚𝑜𝑡̦𝑖𝑖, 𝑑𝑎𝑟 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑜 𝑒𝑥𝑝𝑒𝑟𝑖𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑖𝑣𝑎̆. 𝐷𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑙𝑎𝑠𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑒 𝑝𝑜𝑑𝑖𝑢𝑚 𝑙𝑒-𝑎𝑠̦ 𝑒𝑛𝑢𝑚𝑒𝑟𝑎 𝑝𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝐶𝑢𝑝𝑎 𝑇𝑎̂𝑟𝑔𝑜𝑣𝑖𝑠̦𝑡𝑒 𝑙𝑎 𝐻𝑎𝑛𝑑-𝑡𝑜-𝐻𝑎𝑛𝑑, 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑎𝑚 𝑜𝑏𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑙 𝐼, 𝑙𝑎 𝐶𝑎𝑚𝑝𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝐻𝑎𝑛𝑑-𝑡𝑜-𝐻𝑎𝑛𝑑 𝑠̦𝑖 𝑙𝑎 𝐶𝑢𝑝𝑎 𝑂𝑙𝑡𝑒𝑛𝑖𝑒𝑖 𝑙𝑎 𝐾𝑖𝑐𝑘𝑏𝑜𝑥𝑖𝑛𝑔 𝑚-𝑎𝑚 𝑐𝑙𝑎𝑠𝑎𝑡 𝑝𝑒 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑎 𝑠𝑒𝑐𝑢𝑛𝑑𝑎̆, 𝑖𝑎𝑟 𝑙𝑎 𝐶𝑢𝑝𝑎 𝑀𝑢𝑛𝑡𝑒𝑛𝑖𝑒𝑖 𝑙𝑎 𝐺𝑟𝑎𝑝𝑝𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑎𝑚 𝑜𝑏𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡 𝑏𝑟𝑜𝑛𝑧𝑢𝑙“, a declarat Robert pentru sursa citată

Deși a avut câteva pauze de-a lungul anilor, pasiunea și determinarea sa l-au adus în rândul celor mai buni sportivi din domeniul său.

460913194 831092815864165 4123947184337382574 n 1 - Un tânăr din Pitești va concura la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia

Tânărul a intrat rândurile Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în aprilie 2023, iar la baza alegerii acestei profesii a stat tot sportul.

𝐴𝑚 𝑎𝑙𝑒𝑠 𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛 𝑗𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑚 𝑖̂𝑛 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑢𝑙 𝑟𝑎̂𝑛𝑑 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑡𝑖𝑎𝑚 𝑐𝑎̆ 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑎̆ 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑓𝑖𝑧𝑖𝑐𝑎̆, 𝑑𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑚𝑖𝑠𝑖𝑢𝑛𝑖 𝑠̦𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒. 𝐷𝑒 𝑎𝑠𝑒𝑚𝑒𝑛𝑒𝑎, 𝑒𝑟𝑎𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑠̦𝑡𝑖𝑒𝑛𝑡 𝑐𝑎̆ 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑙 𝑚𝑎̆ 𝑣𝑎 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑎 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑖̂𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑒“, a mai declarat Robert

Acum, tânărul originar din Pitești se antrenează intens pentru Campionatul European, fără a neglija atribuțiile sale profesionale. Perseverența, disciplina și seriozitatea sunt principiile care îl definesc, atât ca sportiv, cât și ca jandarm.

Ca un sportiv și jandarm dedicat, el subliniază importanța disciplinei, seriozității și plăcerii în activitățile fizice, o viziune pe care o consideră esențială pentru succes în orice domeniu. Robert Mustață este un exemplu de perseverență și determinare, inspirându-i pe cei din jur să își urmeze visurile și să își depășească limitele.
Îi urăm mult succes!”, transmit reprezentanții Grupării Mobile Ploiești

Foto Facebook Gruparea de Jandarmi Mobila „Matei Basarab” Ploiesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trafic restricționat pe autostrada A0

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Pitești | Ploiești | Portugalia | Târgoviște

Ultimele articole