Urmărire ca în filme în Pitești! Un șofer beat criță a fugit de poliție!

de | 15.06.2023 20:15 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au efectuat, în cursul nopții de marți spre miercuri, 13 spre 14 aprilie, în jurul orei 02:30, semnal regulamentar de oprire unui șofer care se deplasa cu un autoturism pe strada Doctor Carol Davila din Pitești.

Bărbatul nu a oprit la semnal iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușind să îl blocheze în trafic pe strada Ion Minulescu.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Pitești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acel moment, șoferul s-a ales cu permisul de conducere reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

În urma analizelor de specialitate a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto Shtiu

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe ancheatonline.ro

A murit fostul portar al Rapidului, Gheorghe Dungu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești