Urmărire ca în filme pe străzile argeșene. Șofer cu permisul anulat, prins de polițiști cu focuri de armă

de | 05.12.2023 15:47 | Județean, Eveniment, Importante

Poliţiştii argeșeni au folosit armamentul din dotare pentru a prinde şi imobiliza un şofer care a fugit de ei, după ce a fost prins la volan cu permisul anulat și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Negrași,  a fost oprit, în seara zilei de 03 decembrie, pentru un control de rutină. Când i s-au cerut actele la control,el a prezentat doar certificatul de înmatriculare al autoturismului, invocând faptul că restul documentelor nu le are asupra sa. Însă, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul anulat.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie a.c., bărbatul în cauză, ar fi prezentat, cu ocazia unui control, doar certificatul de înmatriculare al autoturismului, invocând faptul că restul documentelor nu le are asupra sa, însă, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta figura cu permisul de conducere anulat.”, transmite IPJ Argeș

De asemenea, el a refuzat și testarea cu aparatul etilotest. Mai mult decât atât, pentru a scăpa de polițiști, argeșeanul și-a abandonat autoturismul și a fugit pe un teren viran din apropiere, ascunzându-se într-un imobil în construcție, unde, pentru a-și asigura scăparea ar fi lovit o persoană.

După un timp, bărbatul a fost identificat din nou în trafic cu autoturismul. Polițiștii au încercat să îl blocheze pe DJ 503, însă în momentul în care s-a apropiat de blocaj, bărbatul a abandonat din nou autoturismul și a fugit.

Polițiștii au pornit rapid pe urmele mașinii în cauză, iar după o cursă nebună, poliţiştii argeșeni au folosit armamentul din dotare pentru a-l prinde şi a-l imobiliza.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia și, pentru a-l opri, au utilizat armamentul din dotare prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical,
moment în care bărbatul a rămas pe loc și a fost imobilizat.”, a transmis IPJ Argeș

Din nefericire pentru acesta, tentativa de a scăpa de amendă l-a băgat după gratii. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acesta a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Albota, iar după administrarea probatoriului, la data de 04 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, adaugă IPJ Argeș

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Salvatorii din pasiune”- sărbătoriți de pompierii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Negrași | Pitești

Ultimele articole