Urmărire ca-n filme pe străzile argeșene. Un tânăr de 27 de ani a ajuns după gratii

de | 19.07.2024 16:09 | Eveniment, Județean

Urmărire ca în filme pe străzile din județul Argeș! Un bărbat de 27 de ani, din Rătești, a ajuns în spatele gratiilor după ce a condus cu permisul suspendat și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

În noaptea de 18 spre 19 iulie, în jurul orei 01:00, poliţiștii din cadrul Biroului Rutier Pitesti l-au somat pe tânărul de 27 de ani să oprească autoturismul pe care îl conducea, pentru un control de rutină, în timp ce se deplasa pe bld. Republicii din municipiul Pitești.

Însă, șoferul și-a continuat deplasarea. Văzând că nu respectă semnalul lor, agenții au plecat în urmărirea lui

În cele din urmă, mașina a fost interceptată pe raza comunei Rătești, iar tânărul a fost dus la sediul poliției, pentru cercetări.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul din Rătești avea permisul suspendat, ca urmare a cercetărilor pentru o altă infracțiune la regimul rutier.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal.

După administrarea probatoriului, el a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: .zcj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transporturi agabaritice în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Rătești

Ultimele articole