Urmau să se căsătorească în curând, dar și-au pierdut viața într-un cumplit accident

de | 20.05.2024 15:27 | Național, Eveniment

Din păcate, tot mai mulți tineri își pierd viața în accidente rutiere. La fel s-a întâmplat și ieri, când un cumplit accident a avut loc pe DN 24, pe raza comunei Codăeşti, în Vaslui, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața.

Victimele se aflau pe două motociclete care deplasau dinspre Iaşi spre Vaslui. La un moment dat, unul dintre motociclişti s-a angajat în depăşirea celuilalt şi a intrat frontal în maşina care venea din sensul opus, relatează antena3.ro

Impactul dintre cele două motociclete și autoturism a fost atât de puternic încât mașina s-a aprins. Ulterior, focul a cuprins și motocicletele și a ars vegetația din jur.

6367eee3 d622 45db 8375 c622cc3dec93 - Urmau să se căsătorească în curând, dar și-au pierdut viața într-un cumplit accident af01b292 03c9 4787 9e99 906fdbf0dad7 - Urmau să se căsătorească în curând, dar și-au pierdut viața într-un cumplit accident

La fața locului au intervenit pompieri, echipaje medicale și polițiști. De asemenea, la locul tragediei a fost trimis și un elicopter SMURD.

e3af10cb 421d 4096 9a6f cfcf34802914 - Urmau să se căsătorească în curând, dar și-au pierdut viața într-un cumplit accident

Accidentul s-a produs pe DN 24, la granița dintre județele Vaslui și Iași. În accident sunt implicate două motociclete și un autoturism. În cele trei vehicule se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconștiență. Atât motocicletele, cât și autoturismul au fost cuprinse de flăcări. Echipajele de intervenție au evaluat victimele , le-au evacuat și au început manevrele de resuscitare pentru trei dintre acestea”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Din păcate, în urma evenimentului, cele trei persoane aflate pe motociclete și-au pierdut viața. Este vorba despre doi tineri, cu vârsta de 29, respectiv 35 de ani și o fată de 25 de ani.

Șoferița autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a suferit răni ușoare și un atac de panică. Ea a fost transportată la spital.

Potrivit sursei citate, tânărul de 29 de ani și fata de 25 de ani urmau să aibă nunta la finalul săptămânii acesteia. Cea de-a treia victimă este un prieten de-al mirelui.

Ei se întorceau de la Iași, de unde își cumpăraseră haine pentru nuntă.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

Sursă foto: Facebook Info Trafic 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact între un TIR și o mașină la Cotmeana! Un bărbat a fost transportat la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana | DN 24 | Iași | Vaslui

Ultimele articole