Ce urmează? Simona Bucura-Oprescu a fost numită președinte al Organizației Femeilor Social Democrate la nivel național                 

de | 23.08.2024 16:30 | Importante, Național, Politic

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a fost numită astăzi în ședința Consiliului Politic Național al PSD în funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) la nivel național, potrivit informării primite de la PSD Argeș.

”Simona Bucura-Oprescu este cea mai mare surpriză plăcută a României și a Guvernului României. A eliminat pragul de 9,4% din PIB din cauza căruia pensiile românilor erau blocate până în 2070 de către cei care au făcut PNRR. A creat o nouă lege a pensiilor în condițiile în care exista presiunea îndeplinirii jaloanelor din PNRR. A reformat sistemul de asistență socială care fusese zguduit de scandalul azilelor groazei. Simona Bucura-Oprescu a reușit să formeze o echipă cu experiență, să coaguleze cei mai buni oameni în jurul ei și să facă față la toate aceste provocări într-un maraton de negocieri și de expertiză. Cred că și în următorii ani Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României și a Ministerului ca cel mai performant ministru al Muncii! Felicitări!”, a declara cu puțin timp în urmă premierul Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.    

Organizația PSD Argeș i-a transmis un mesaj de apreciere: ”Felicitări, Simona Bucura-Oprescu! Mult succes în continuare”.

Foto descriptiv. Sursă foto: PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: “Nicio pensie nu scade în urma recalculării. Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi mai mult!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu | Ministrul Muncii | Simona Bucura-Oprescu