Ce urmează? Spitalul Pitești, aviz favorabil de la Ministerul Sănătății

de | 26.09.2024 20:40 | Pitești, Administrație

Și a venit și vestea preconizată și mult așteptată: s-a primit aviz favorabil de la Ministerul Sănătății pentru a demara proiectul de construire a “Spitalului Pitești”, în cadrul Programului Național de Investiții în Infrastructura Unităților Spitalicești! Vestea a venit în această după-amiază de la primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Următorul pas estedepunerea cererii de finanțare.

Astăzi în cadrul conferinței de presă conducerea administrației locale venea cu ultimele noutăți referitoare la stadiul avizelor de la Ministerul Sănătății referitoare la proiectul Spitalului Municipal. Astfel, Cristian Gentea a explicat că din câte știe, rezultatul va fi dat la sfârșitul acestei săptămâni și vă asigur că va fi favorabil. Iată că veștile nu s-au lăsat așteptate.

”Am primit aviz favorabil de la Ministerul Sănătății pentru a demara proiectul de construire a “Spitalului Pitești”, în cadrul Programului Național de Investiții în Infrastructura Unităților Spitalicești!

Urmează depunerea cererii de finanțare, imediat ce apare Ghidul Solicitantului, evaluarea și, ulterior, contractarea finanțării!

3 ani va fi termenul de implementare!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto. FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce secții va avea? Cristian Gentea, despre noul Spital Municipal Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ministerul Sănătății | Pitești

Ultimele articole