Vacanță cu final tragic! Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni

de | 23.07.2024 09:45 | Eveniment, Național

Concediul unei familii din România în Delta Dunării s-a transformat într-un coșmar, după ce copilul lor de 3 ani s-a înecat în piscina pensiunii unde erau cazați.

Au fost suficiente doar câteva clipe de neatenție pentru ca micuțul să-și piardă viața.

Potrivit antena3.ro, evenimentul tragic a avut loc ieri, 22 iulie, la o pensiune situată în localitatea Dunavățu de Jos, județul Tulcea.

Băiețelul de doar 3 ani se afla în vacanță cu familia sa.  Lăsat nesupravegheat pentru doar câteva clipe, micuţul a intrat în apă şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Alarma s-a dat în jurul orei 18.00, când mama băiatului a sunat disperată la 112. La fața locului s-au deplasat  imediat cadrele medicale de la Ambulanța Tulcea, dar și elicopterul SMURD de la Constanța.

În momentul în care salvatorii și medicii au ajuns la fața locului, micuțul era în stop cardio respirator. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat minute în şir să îl salveze, însă eforturile au fost în zadar.

Cazul a fost preluat de polițiștii din Tulcea care vor încerca să stabilească cum s-a întâmplat tragedia.

Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Tulcea au fost sesizați prin apel SNUAU la ora 18:00 de o femeie de 33 ani că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii și nu a mai ieșit la suprafață.

Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă . Minorul de 3 ani a intrat în apă nesupravegheat pentru o scurtă perioadă. A fost scos din apă în stare de inconștiență.

Deși s-au efectuat procedurile specifice de resuscitare de către ambulanța ajunsă la fața locului, acesta a decedat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Tulcea.

Foto descriptiv: opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O persoană a murit pe munte, iar alte 25 au fost salvate în ultimele 24 de ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Delta Dunării | Sulina | Tulcea