Vacanță cu sfârșit tragic pentru o adolescentă de 15 ani! A murit în urma unui accident cu ATV-ul

de | 17.08.2024 09:43 | Eveniment, Național

O tânără de 15 ani, din Olt, a avut parte de o vacanță cu final tragic. Și-a găsit sfârșitul în urma unui accident cu ATV-ul

Tragedia a avut loc ieri, 16 august, în zona Rânca din județul Gorj.

Potrivit observatornews.ro, adolescenta de 15 ani, împreună cu un tânăr de 26 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, au închiriat un ATV și au plecat la plimbare. În timp ce lua o curbă, tânărul de 26 de ani a pierdut controlul ATV-ului, care s-a răsturnat și i-a prins pe cei doi sub el. În urma accidentului, tânărul a suferit răni ușoare, dar adolescenta a avut răni incompatibile cu viața și nu a supraviețuit.

Aflându-se în apropierea locului incidentului, salvamontiștii gorjeni au intervenit rapid și au început manevrele de resuscitare, deoarece fata era în stop cardiac.

Potrivit sursei citate, după sosirea ambulanței, echipa de salvamontiști a continuat manevrele de resuscitare, colaborând cu echipajul medical. Din păcate, afecțiunile victimei erau prea grave și incompatibile cu viața, iar după 1 oră și 20 de minute de resuscitare, a fost declarat decesul.

Polițiștii din cadrul Poliției Novaci au stabilit că bărbatul în vârstă de 26 de ani nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijire medicale de specialiatate.

Acest accident tragic subliniază riscurile implicate în utilizarea ATV-urilor, mai ales în zonele montane. Este esențial să respectăm regulile de siguranță și să fim atenți atunci când conducem astfel de vehicule. În această situație, eforturile salvamontiștilor au fost admirabile, dar din păcate nu au putut salva viața adolescentei.

Sursă foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou caz de inconștiență a fost surprins pe Transfăgărășan. Nu-ți risca viața pentru o poză cu ursul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj | Olt | Rânca | Târgu Jiu

Ultimele articole