VALAH CONSTRUCT GRUP– companie de construcții cu peste deceniu de experiență

de | 24.07.2024 18:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

SC VALAH CONSTRUCT GRUP SRL a luat ființă în anul 2008 și este specializată în construcțiile de drumuri, poduri, autostrăzi, obiective civile și industriale, asistenta tehnică aferentă construcțiilor.

VALAH CONSTRUCT GRUP

Urmărind să vină mereu în întâmpinarea clienților săi și a cerințelor pieței, societatea a diversificat gama de lucrări pe care le execută, introducând în portofoliu construcții civile și industriale, lucrări de canalizare și alimentare cu apa, construcții hidrotehnice, urmărind o continuă modernizare a instalațiilor.

Pentru satisfacerea beneficiarilor, am optat pentru cei mai buni parteneri de afaceri din U.E., parteneri care oferă materiale de construcții de ultimă generație la un nivel calitativ foarte bun, păstrând totodată un preț accesibil.

O particularitate a serviciilor prestate de către societatea noastră este aceea că – de la prima prezentare pana la ultima activitate – fiecare contract este supravegheat și controlat cu deosebită atenție. Practic, prin dezvoltarea unei bune relații cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam și ne implicam activ ca și un compartiment de asigurare a garanției și calității fiecărui produs. Numai în acest fel putem lua în considerare, discută și dezvoltă în modul cel mai adecvat cerințele clientului.

VALAH CONSTRUCT GRUP

VALAH CONSTRUCT GRUP s-a aflat și se află în relații contractuale cu rezultate foarte bune cu toți beneficiarii, executând – în peste un deceniu de experiență – numeroase și complexe tipuri de LUCRĂRI DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE:

► Reabilitare străzi, parcări, alei, trotuare, căi acces, scări publice

►Proiecte europene integrate: drumuri, construcții, canalizări, alimentări cu apă

►Reabilitare drumuri comunale și județene

►Asfaltare și amenajare parcări, străzi, drumuri publice

►Modernizare drumuri laterale și drumuri comunale

►Reabilitare și ranforsare străzi, lucrări de covor asfaltic pe suprafete intinse

►Modernizare drumuri de exploatație agricolă și drumuri forestiere

►Înființare de rețele publice de ape uzate

►Proiectare și executie lucrări pentru modernizarea, reabilitarea și extindere rețelelor de apă și canal

►Realizare poduri

►Constuire sedii administrative și civile, unități medicale

►Proiectare și executie pentru proiecte de relocare & remediere a depozitelor de deșeuri

►Lucrari de construcție pentru închiderea depozitelor de deșeuri

►Construire a facilitatilor destinate managementului integrat al deseurilor

VALAH CONSTRUCT GRUP

ECHIPE DE SPECIALIȘTI AFLAȚI ÎN CONTINUĂ PERFECȚIONARE PROFESIONALĂ

Firma noastră s-a dezvoltat permanent, lărgindu-și gama lucrărilor oferite și având o echipă de profesioniști specializați în domeniul construcțiilor. In acest moment dispunem de un colectiv alcătuit din specialiști în toate domeniile de activitate acoperite de societate: ingineri construcții civile și industriale, ingineri construcții drumuri și poduri, ingineri instalații, ingineri hidrotehniști, sudori, economiști, maiștri, responsabili tehnici pentru execuție construcții civile și industriale, drumuri și poduri, retele de alimentare cu apa și canalizare, responsabili cu calitatea pentru execuție construcții civile și industriale, drumuri și poduri, retele de alimentare cu apa și canalizare precum și muncitori calificați și mecanici. De asemenea, acordăm o importanță deosebită perfecționării și instruirii continue a angajaților prin asigurarea accesului permanent la cursuri de specializare și conferinte referitoare la obiectele de activitate ale societății.

VALAH CONSTRUCT GRUP

VALAH CONSTRUCT GRUP a dobandit in acest timp CERTIFICARI RECUNOSCUTE, pentru: ISO 9001 – Sistem de management al calitații ISO 14001 – Sistem de management de mediu OHSAS 18001 – Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale.

DOTARI TEHNICE

√ AUTOBASCULANTE

√ AUTO MIXTE

√ TRAILER

√ VIBROCOMAPCTOARE

√ AUTOGREDERE

√ BULDOZERE

√ BULDOEXCAVATOARE

√ CILINDRI COMPACTORI

√ FREZE PENTRU ASFALT

√ REPARTIZATOARE MIXTURI ASTFALTICE

√ MOTOCOMPRESOARE

√ MASINA DE TAIAT ASTFALT-BETON

√ AUTOMACARA

FURNIZORI: ARBASQUE, VALROM, REHAU, TGM GROUP, PREFAB, CLEMANS, ROMSTAL, SAMI PLASTIC , SYMMETRICA, PREBET, ROMPETROL, FUSION DEVELOPMENT.

VALAH CONSTRUCT GRUP

VALAH CONSTRUCT GRUP

Pitesti, Caporal Patru, nr . 30

E-mail: office@valahgrup.ro

Telefon: 0348.438.689

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clemans | Rompetrol | Valah Construct