Valahu vine la Pitești. Cupa României la Skandenberg-Armwrestling 2024 se decide duminică

de | 16.07.2024 09:49 | Importante, Lifestyle, Pitești

Consiliul Județean (CJ) Argeș anunță iubitorii sportului că în acest weekend, Piteștiul va găzdui Cupa României la Skandenberg-Armwrestling 2024!

Dacă sâmbătă va fi consumată partea tehnică, duminică, de la ora 10:30, sportivii cu cele mai puternice brațe din țară se vor duela la Centrul Cultural Lumina din Pitești! Invitat Special este nimeni altul decât Radu Valahu.

Bucureşteanul Radu Georgescu, zis Radu Valahu, şi-a făcut un renume din participarea la competiţii de skandenberg şi la probe extreme de forţă. Radu Valahu instructor de culturism şi fitness şi multiplu campion naţional la skandenberg, are în palmares multiple recorduri mondiale, unul dintre ele se referă la faptulcă a tras cu forța brațelor un tramvai Imperio de 36 de metri și 47 de tone.

Organizatorii evenimentului sunt: Federația Română de Skandenberg-Armwrestling şi Club Sportiv De Skandenberg ”Armbenders Viorel Dobrin „. Consiliul Județean Argeș este partener al evenimentului.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot FB CJ Argres

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Grădina Zoologică Pitești. Iată cum sunt protejate animale pe timpul caniculei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești