VECTRUM – construiește-ți visul!

de | 25.07.2024 08:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Profesionalism | Calitate | Inițiativă

SOLUȚII LA ÎNDEMÂNĂ

VECTRUM SOLUTIONS construiește bazându-se pe profesionalismul angajaților, pe calitatea materialelor și pe corectitudinea viziunii de afaceri.

vectrum 1 - VECTRUM - construiește-ți visul! vectrum 2 - VECTRUM - construiește-ți visul! vectrum 3 - VECTRUM - construiește-ți visul! vectrum 4 - VECTRUM - construiește-ți visul!

Cu 16 ani de experiență, VECTRUM SOLUTIONS reprezintă astăzi o firmă de construcții apreciată de clienți, care răspunde cu profesionalism cerințelor tot mai diversificate ale domeniului, acționând cu orientare spre creșterea eficienței și reducerea costurilor, în baza colaborării cu renumiți arhitecți, designeri, ingineri, producători și furnizori de materiale.

DE CE oferim cele mai bune soluții

ECHIPA. Cheia succesului companiei noastre stă în echipa de profesioniști, compusă din specialiști tineri, motivați și responsabili, gata să pună în aplicare cele mai dificile sarcini si să transforme cele mai complexe cerințe în soluții rapide și eficiente.

OBIECTIVE. Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază este asigurare unor servicii de înaltă calitate, în conformitate cu nevoile partenerilor, cu cerințele legale și reglementările aplicabile, dublat de dorința de a asigura un grad ridicat de satisfacție a clienților.

VALORI. Calitatea reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Aceasta ne preocupă permanent și ne motivează să furnizăm servicii complexe și rapide. Tindem spre performanță, suntem atenți la fiecare detaliu și respectăm procedurile în realizarea fiecărei construcții.

SERVICII:

Oferim o gamă completă de servicii de construcții și instalații.

Suntem specializați în proiectarea de soluții complete și inovatoare, ajutând la optimizarea afacerii clienților noștri.

Construcții civile și industrial Amenajări interioare birouri, case și apartamente

Reabilitări, renovări, reparații și întreținere construcții

Mentenață civilă și industrială

Proiectare și design

Instalații electrice, instalații sanitare și termice

CONTACTAȚI-NE: 0726 273 383

www.vectrum.ro | office@vectrum.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI. Se oprește curentul la Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: